Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V některých evropských státech už to začínají řešit. Údajně v Holandsku a v Rakousku.

Jisté podobenství: Za Sedmihorkami je mírná zatáčka, kterou projedete povolenou devadesátkou jedním prstem na volantu. Ani při stotřicítce by nečinila potíže. Nicméně se tam jednou objevila varovná cedule: Pozor, místo častých dopravních nehod. Pátrali jsme, proč. Inu, vyboural se tam jeden vašnosta, asi značně oalkoholizován.

Poučení: až nějaký mírumilovný islamista zvalchuje či zapíchne nějakého vašnostu, uvidíte tu změnu v názorech.

R^

1 0
možnosti
JK

Opravdu ti Arabové křičeli, že do 15 let budeme jejich otroky? Nelžete tak trochu? Tu informaci máte z Blesku nebo od paní Vojtekové? Fascinuje mě, co všechno se dá vydávat za pravdu. Rozhodně nejsem z muslimů nadšený, ale tyto akce "účel světí prostředky" jsou mě ODPORNÉ. Manipulace.

0 0
možnosti

Zajímavé na tom je, že nedávné přimalování tykadýlek na plakát bylo potrestáno a to dost tvrdě z důvodu ničení cizího majetku. Stržení plakátu, který je také cizím majetkem je ponecháno bez trestu. Pan rektor to v diskuzi vyjádřil naprosto jasně: na univerzitě studují cizí státní příslušníci a jde o peníze, a ty vládnou světu. Řidič tramvaje nikomu peníze nepřinášel.

1 0
možnosti
Foto

Někdy přesně tímtéž způsobem agitovala katolická církev kolem r. 1900 proti židovským kapitalistům.

0 1
možnosti
MK

R^ Dobré.

 Je také na nás, jak ovlivníme nesmyslné roztahování muslimů po celé Evropě, ať už jsou odkudkoli. A první věc, kterou si musíme uvědomit je, že za vším jsou peníze; a to na obou stranách.

3 0
možnosti
VM

Napsal jste pravdu a to se dnes moc nehodi.

3 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 575x
Zájem o politiku a filosofii.

Seznam rubrik